Машини за шиење Делови


Chung Tien Enterprise Co., Ltd.,
тел: +886-2-85122819
факс: +886-2-85121551
Адреса: 1F., No.639-1, Sec. 5, Chongxin Rd., Sanchong Dist.,, New Taipei City 241, Taiwan
Вие сте тука: Насловна
Chung Tien Enterprise Co., Ltd., е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Машини за шиење Делови, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Машини за шиење Делови

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.